Choď na obsah Choď na menu
 

Novinky

 

 

Prosím zaregistrujte sa čím skôr pretože sa začnú súťaže pre koordinátorov/ky a zápasy na štadiónoch!! 

19.5.2012

 

 

Máme 1. registrovaného a je to Sára!! Prajem jej aby sa je darilo v súťažiach a aby sa darilo aj je parťákovi Mudkipovi.                     

 

21.5.2012

 

 

Je otvorený nový obchod, tak neváhajte a chodte sa pozrieť čo je tam!! Je tam toho naozaj veľa.

 

 

21.5.2012

 

 

 

 

 

Máme 2. registrovaného, je to chlapec a volá sa Tomáš!! Je chovateľ tak mu prajem aby sa mu darilo v odchovávaní pokémonov a aby sa aj pokémoni mali uňho dobre.

 

 

22.5.2012

 

 

 

 

Sú vytvorené dve nové stránky a to sú: www.trezori-inventare-pokemovia.estranky.sk a

www.zapasy-pokemonovia.estranky.sk

tak sa tam mrknite.

 

22.5.2012

 

 

 

 

 

Pozor, pozor!! Prvých 10 zaregistrovaných dostane darček! Aký? Tak to vám nepoviem, bude prekvapenie... ale viem že to bude niečo z obchodu.

 

 

24.5.2012

 

 

 

 

 

Máme 3. registrovaného je koordinátorka a volá sa Terézia!! Prajem jej aby sa jej darilo v súťažiach a aby sa darilo aj jej parťákovi Squirtlovi. ( takže to už je 3. registrovaná a to znamená že už je volných len 7 miest tak neváhajte a pridajte sa! )

 

 

24.5.2012

 

 

 

 

 

Máme 4. registrovaného je to opäť chovateľ a volá Jakub!! Prajem mu aby sa mu darilo v odchovávaní pokémonov a aby sa aj jeho pokémonom uňho páčilo. ( to už je 4. registrovaný a to znamená že je volných už len 6 miest tak sa pridajte! )

 

 

25.5.2012

 

 

 

 

 

Haló, haló! Je otvorený nový letný tábor. Môžete tam stráviť celé prázdniny aj s vašimi pokémonmi. Izbu si môžete vybrať podľa seba, samozrejme za poplatok. Cenník nájdete keď kliknete na odkaz Tábor.

 

 

10.7.2012

 

 

 

 

 

 Máme 5. registrovanú. Tento krát je to trénerka a volá sa Lea! Prajem jej veľa šťastia a trpezlivosť s trénovaním svojich pokémonov.( takže to je 5. registrovaná, ostáva voľných už len 5 miest. )

 

 

12.7.2012

 

 

 

 

 

Máme 6. registrovanú, je to opäť trénerka a volá sa Ashley! Prajem jej veľa šťastia a trpezlivosť s trénovaním svojich pokémonov. (už sú voľné len 4 miesta )

 

 

14.7.2012

 

 

 

 

 

Máme 7. registrovaného. Je to ďalší tréner a volá sa Zuko! Prajem mu veľa šťastia a trpezlivosť s trénovaním svojich pokémonov. (už sú voľné len 3 miesta)

 

 

29.7.2012

 

 

 

 

 

Pozor pozor máme dalšího správce takže doufám že to tu bude co pro vás nejpříjemnější.

 

 

 

 13.8.2012

 

 

 

Na stránkach momentálne prebieha rekonštrukcia niektorých častí, ako môžete vydieť, tak prosíme o trpezlivosť.

 

 

 14.8.2012

 

 

 

POZOR! POZOR! Máme tu množstvo nových súťaží. Najaktuálnejšia je referátová! Tak neváhajte a prihláste sa. Stojí vám to za tie krásne pokégoldy alebo iné ceny, ktoré môžete v súťažiach získať. Ohľadom tých ďalších troch sa to ešte musí dohodnúť, ale určite sa zapojte!