Choď na obsah Choď na menu
 

Mestečko Heartphilia

Víta vás Mestečko nachádzajúce sa neďaleko od mesta, kde zvyčajne žijete. Práve sa nachádzate na jeho hlavnom nádraží, kde majú hlavnú (a vlastne jedinú) zastávku všetky dopravné prostriedky, ktorými sa hromadne dopravujú ľudia (teda vlaky, autobusy, metro a podobne). Takže sa dá povedať, že si sa práve úspešne dopravil do malého Mestečka s názvom Heartphilia.

Z hlavného nádražia vedie len jedna rovná cestička, ktorá nie je zase tak nezvládnuteľne dlhá, a tá ťa zavedie na Hlavné Námestie v Heartphilii.

Po zdolaní tejto cestičky sa ocitáš na veľkom kruhovom námestí, uprostred ktorého sa nachádza obrovská fontána, ktorá sa skladá z oválného "bazénu", kde sa nachádza stečená voda, a z anjela, ktorý má rozprestrené krídla do šírky ruky drží smerom hore. Zviera v nich kamenný transparent hlásajúci: "Vitajte na Hlavnom Námestí mesta Hearphilia!" Fontána nevyzerá byť práve v najlepšom stave a dalo by sa povedať, že by potrebovala rekonštrukciu. Transparent je obrastený machom a trisky, z ktorých by mala striekať voda sú miestami pokazené (striekajú asi tak 3 zo všetkých 6, ktoré by mali robiť ten správny dojem). Vyzerá to tak, že mestečko trocha zanedbalo túto historickú pamiatku, ktorá stojí v tomto mestečku už od jeho počiatkov.

Pohľadom prechádzaš od fontány k rôznym obchodom, ktoré sa nachádzajú v tomto mestečku. Môžes vydieť rôzne kluby, z ktorých sa širi nielen vôňa čerstvo uvareného jedla a možno aj trocha alkoholovej arómy, ale aj hlasná hudba, ktorá neutícha do neskorých nočných hodín. Máš možnosť vidieť pestré výklady obchodov s textilom, je ich tu skutočne nespočetne (stačí si vážne len vybrať a vôjsť). Lákajú rôznymi ponukami oblečenia (šaty, nohavice, sukne, tenisky, sandále, lodičky..). Výklady sú skutočne pestrofarebné a je z čoho vyberať.

Tiež ťa môže upútať liečiteľské centrum pre pokémonov, ktoré sa tu nachádza, pretože každý, kto vlastní pokémov vyhľadáva práve takéto niečo. Keď prikročíš k tomuto centru a zahľadíš sa doň zvedavo cez priesvitné sklo, môžeš vidieť milú liečiteľku Monicu, ktorá sa v tomto mestečku podctivo a vždy s veselou náladou stará o všetkých zranených alebo aj chorých pokémonov v tomto meste.

Keď sa dokocháš výhľadom na usmiatu sestričku Monicu a na rôznorodých pokémonov, z ktorých si niektorých ešte nemal tú česť vidieť ich, pohľad ti padne na obrovskú niekoľkoposchodovú a celkom starú budovu. Je to škola. Škola pre deti, ktoré sa venujú špeciálne pokémom. Dá sa v nej prihlásiť na rôzne odbory, kde vás budú vzdelávať tí najskúsenejší profesori, ktorí toho vedia o pokémonoch viac, než vy sami (zatiaľ). S ich pomocou sa môžete vzdelávať vo všetkých smeroch. Môžete si vybrať odbor: Tréner, Chovateľ alebo Koordinátor. Áno, presne také odbory, ako ste si vyberali, keď ste prišli ku svojmu prvému pokémonovi. Každý z vás má záujem v niečom inom a táto škola je taká lákavá na nové vedomosti!

Škola je zároveň poslednou budovou, ktorá tak strašne bije do očí. Na námestí sa ďalej nachádzajú aj menšia obchodíky, tie však nepútajú až toľko tvojej pozornosti a preto je práve v tejto chvíli len na tebe, kam sa vyberieš. Bude to nejaký Klub, kde si dáš nealkoholický nápoj alebo to bude nejaký obchod s oblečením? A čo takto podať prihlášku do školy, ktorá zanedlho otvára svoje brány?

Teraz je to už skutočne len na tebe. S rozhodnutím neváhaj príliš dlho, každé zaváhanie ťa môže stáť čas.

 

Príspevky

Cynti Oblečenie!

25. 8. 2012

 

Klub Banana!

25. 8. 2012